Post by koutupiwika on Mar 16, 2022 10:08:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster High™ Beauty Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster High™ Beauty Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty za peniaze generátora ▞▞▞
▞▞▞ Monster High™ Beauty Shop 2022 version ▞▞▞
Monster High™美容室: 楽しいファッションゲーム ロールプレイング goj
Toto si pravdepodobne zaslúži 2 1/2 hviezdičky, pretože musíte kúpiť každého človeka v hre okrem 2 ľudí a dúfam, že ostatných by ste mohli odomknúť tým, že niečo urobíte...
Monster High™ Güzellik Salonu Rol Oyunu yzeg
Je to v poriadku
Monster High™ Beauty Shop Рольові ynp
Da sa
Aplikácia je naozaj dobrá, ale nezaujíma. Pretože šaty a make-up sú také nudné a filtre tiež nie sú správne, opravte túto aplikáciu alebo ju odinštalujem. Najhoršia aplikácia, preto dávam tejto aplikácii dve hviezdičky.
Dávam tejto hre tri hviezdičky, pretože sa zakaždým zastaví, ale milujem ju
Old Man's Journey સાહસિક dbe
Je to dobrá hra, ale dúfam, že ostatné modelové postavy vytvoríte zadarmo.
Milujem túto hru, ale potrebuje zmenu v tom, že aj ostatné príšery by sa mali odomknúť, mali by sme ich odomknúť pridaním ....... A okrem toho je pre mňa perfektná
Toto by malo byť úplne päťhviezdičkové, ale prial by som si, aby bolo viac voľných postáv, keď nemôžu vykonať aktualizáciu, kde si môžeme vybrať a ozdobiť viac ako dve postavy, nemusíme to kupovať tiež. päťhviezdičkový, pretože ja a moja sestra milujeme túto hru, keď som bol malý, mal som tak 11 alebo 12
Monster High™ Beauty Shop RPG xhkv
Monster High™ Beauty Shop Рольові fio
Naj😍😘🤩
Táto hra bola taká chybná a nefungovala by. keď som sa pokúsil urobiť aj vlasy, stále mu padali pred tvár. zaznel aj tón pridávania. Naozaj som dúfal, že táto hra bude fungovať tak smutne😐🤐😭👎Túto hru NEODPORÚČAM. mohol by som to skúsiť o rok, ale nie som si istý, či to bol dobrý nápad, ale nefungovalo to
Pri použití vlasovej stanice ste im nemohli posunúť vlasy z tváre. Hneď by to prepadlo. Celkovo to bola slušná hra, ale vlasová stanica bola zlá.
Je to fakt dobrá hra
Táto hra vypĺňa dieru. To je celá kopa zábavy.
Perfektné
toľko problémov, je to tak drahé plus, keď poviete „Pozrite si reklamu na toto“, kliknete na nie a stále vám to dá reklamu a navyše môžete získať iba dvoch ľudí, pretože som zlomil dieťa, ktoré si nemôže kúpiť iných ľudí!
Hej, tak toto je najlepšia hra na svete, ako sa mi páči, je ÚŽASNÁ, ale môžete ma prinútiť aspoň vidieť reklamu. Takže môžem získať ďalšie postavy!
Je zábavné navrhovať a vytvárať outfit z postavy Monster High. Len trochu sa však pokazí a preskočí. A je frustrujúce, keď môžete použiť iba 2 alebo možno trochu viac postáv. Inak je to celkom zábavné.
Strašné Mal som túto hru niekoľko dní, umožní vám odomknúť iba prvých dvoch ľudí, ale je to trochu zábavné
Je to dobra hra.Ale kebi sa v nej neplatilo za običajne barbini
a mam Cleo, Clawdeen, Silvi a Dracolauru.
🥰🥰😍🥰
Skvelá hra na pretvárku. Môžete robiť vlasy, nechty, styling a make-up. Zábava je však krátka, keďže máte zadarmo len 2 postavy. Aj mňa to nestačí na to, aby som si kupoval balíčky. Vaším publikom je najmä mládež, ktorá si sama nezarába. Vo svojej hre máte reklamy (malé/voliteľné na odomknutie). Som si teda istý, že môžete poskytnúť viac priestoru na hranie. Pracujem, ale 2 bábiky ma neopúšťajú, ani ma nechcú obťažovať ísť ďalej. Napriek tomu by ste si svoje peniaze mali zarobiť.
Niekedy je to také otravné
No je to super hra ale seka mi ale inak je to super hra odporucam
Dá sa
Mám 6 rokov, mám rád monštrum, je to také zábavné, že tomu dávam 5 hviezdičiek
Je to super hra Aj moja sesternica to hráva keď je u mňa ♥️♥️♥️🧸😀😀😀😁😁😁
Milujem Monster High, ale myslím si, že by to chcelo trochu viac postáv, pretože ich potrebujete viac na odomknutie, pretože nemôžete mať odomknutých len dvoch hráčov a potom ich musíte robiť znova a znova, aby ste odomkli ďalšiu postavu. a nepáči sa mi, ako to musíte urobiť, takže vám dám hodnotenie 3 hviezdičkami z piatich, máte šťastie, že vám dávam hodnotenie morskými hviezdičkami z 5, pretože som sa chystal dať vy dvaja ďakujem, dúfam, že sa vám podarí vytvoriť ďalšiu hru Monster High
Myslím si, že táto hra je taká skvelá, pretože môžeme urobiť akékoľvek účesy. Ale máme len dve postavy, iné sú zamknuté, myslím, že by mali odomknúť všetky postavy zadarmo. Pekná hra. 😍😍😍😍😍
No podla mna je to super super super hra len mams iba 2 ludi 🦌
Pridajte viac oblečenia prosím a prosím, uvoľnite ho ako oy niektoré z nich pretože veľa oblečenia je zamknutých a mejkap a môžete pridať nejaké ďalšie prúžky vlasov pre monštrum ďakujem hra sa mi veľmi páči 😸✨
Táto hra je nudná a vlasi mám furt aj s pozadím čierne
Najlepsia hra ale len skoda ze mozem poupravovat len tie 2
Je to super hra ale treba mať fantaziu
dobrá hra, môžete si navrhnúť, čo chcete, ale odomkne iba 2 postavy a za 2 postavy musíte zaplatiť 10 £
Pre deti. Blbost. Hlavne chcu zarabat na detoch. Az 7€ chcu za to.
Je to fajn hra ale dajú sa odmietnuť iba 2😪😟a to je veľké mínus ale inak dobrá hra👍
Super! Stiahnite si ju